<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Arculatot és nevet vált a Jetix, amely a jövőben Disney Csatorna néven működik. Az adó ezzel párhuzamosan új sorozatokat tűz műsorra, és változtat műsorstruktúráján is.

A Disney keddi bejelentése szerint arculatváltás keretében a Jetix csatornát Magyarországon Disney Csatornává alakítja át, amely a világ vezető gyermekcsatornája.

A Disney Csatorna két külön korcsoportot, a 2-5 éves valamint a 6-14 éves gyerekeket és családjaikat célozza meg sokszínű programkínálatával, melyben helyet kapnak olyan kedvencek, mint az élőszereplős Hannah Montana, a népszerű animációs sorozat a Phineas és Ferb, valamint olyan eredeti Disney produkciók, mint a High School Musical és a Rocktábor.

A csatornán szintén helyet kap majd a naponta jelentkező, óvodáskorú gyerekeket megcélzó Playhouse Disney műsorblokk, tele szórakoztató, fejlesztő programokkal, mint a világszerte kedvenc Mickey Mouse Clubhouse vagy a Handy Manny. A csatorna minden műsora szinkronizált lesz.

A Disney Csatorna sorozatai 2008 májusában jelentek meg a Jetix magyarországi műsorkínálatában, erősítve ezzel a csatorna piaci pozícióját. Az AGB adataira hivatkozva a Disney közleménye szerint ezt követően a Jetix a 3. helyről az 1. helyre került a gyerekcsatornák között.

A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyerekcsatorna portfoliója, melynek 98 családi csatornája 167 országban, 32 nyelven érhető el. 2008-ban 17 országban, illetve régióban – többek között Lengyelországban – szerzett piacvezető helyet a gyerekcsatornák rangsorában. A Disney Csatorna csoport tagjai világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.