2009. május 26. 19:49

Arculatot és nevet vált a Jetix, amely a jövőben Disney Csatorna néven működik. Az adó ezzel párhuzamosan új sorozatokat tűz műsorra, és változtat műsorstruktúráján is.

A Disney keddi bejelentése szerint arculatváltás keretében a Jetix csatornát Magyarországon Disney Csatornává alakítja át, amely a világ vezető gyermekcsatornája.

A Disney Csatorna két külön korcsoportot, a 2-5 éves valamint a 6-14 éves gyerekeket és családjaikat célozza meg sokszínű programkínálatával, melyben helyet kapnak olyan kedvencek, mint az élőszereplős Hannah Montana, a népszerű animációs sorozat a Phineas és Ferb, valamint olyan eredeti Disney produkciók, mint a High School Musical és a Rocktábor.

A csatornán szintén helyet kap majd a naponta jelentkező, óvodáskorú gyerekeket megcélzó Playhouse Disney műsorblokk, tele szórakoztató, fejlesztő programokkal, mint a világszerte kedvenc Mickey Mouse Clubhouse vagy a Handy Manny. A csatorna minden műsora szinkronizált lesz.

A Disney Csatorna sorozatai 2008 májusában jelentek meg a Jetix magyarországi műsorkínálatában, erősítve ezzel a csatorna piaci pozícióját. Az AGB adataira hivatkozva a Disney közleménye szerint ezt követően a Jetix a 3. helyről az 1. helyre került a gyerekcsatornák között.

A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyerekcsatorna portfoliója, melynek 98 családi csatornája 167 országban, 32 nyelven érhető el. 2008-ban 17 országban, illetve régióban – többek között Lengyelországban – szerzett piacvezető helyet a gyerekcsatornák rangsorában. A Disney Csatorna csoport tagjai világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

Menedzsment Fórum 

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!