<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

34 millió dollárért készpénzes ügylet keretében felvásárolja az Ultimate Ears Inc. hangtechnikai vállalatot a Logitech International SA.

A svájci központú Logitech szerint a felvásárlás lehetővé teszi, hogy a cég növelje digitális hangtechnikai termékportfolióját, mellyel további lehetőségeket tud kínálni a hordozható zenehallgatásra.

A vállalat már jelenleg is kínál a fogyasztóknak digitális hangszóró-rendszereket személyi számítógépekre, számol be a BizJournals.com.

A magánkézben lévő Ultimate Ears felvásárlása várhatóan augusztusban le is zárul. A létszámot és egyéb tényezőket érintő részleteket nem árult el a két vállalat.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.