1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Dublinban hozza létre European Mega Data központját a Microsoft. A döntésben jelentős szerepet játszott az ország éghajlata.

A szoftvergyártó óriás 500 millió dollárt fektet be a többnyire automatizált gyárba, mely várhatóan húsz embert fog alkalmazni, írja a BBC News.

Az ország éghajlata jelentős szerepet játszott a helyszín kiválasztásánál, mert így kisebb energiát kell a gépek hűtésére fordítani – közölte Joe Macri, a társaság vezérigazgatója.

A gyár – mely a Windows Live szolgáltatásokért lesz felelős – várhatóan 2009 nyarán kezdi meg működését. A Microsoft már 22 éve van jelent Írországban, ahol közel 1200 főállású embert alkalmaz.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!