2001. február 21. 11:00

Minden esély megvan arra, hogy az európai uniós csatlakozás környezetvédelmi fejezetének tárgyalásai június végén ideiglenesen lezárulnak.

Minden esély megvan arra, hogy az európai uniós csatlakozás környezetvédelmi fejezetének tárgyalásai június végén ideiglenesen lezárulnak, amennyiben a február végéig átadandó tárgyalási kiegészítő információk Brüsszelben kedvező fogadtatására találnak - jelentette ki Turi-Kovács Béla környezetvédelmi miniszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Hozzátette: jelenleg a tárca legfontosabb feladata, hogy a jelentéskiegészítés megfeleljen az EU kívánalmainak.

Magyarország még 1999-ben átadta a magyar környezetvédelmi tárgyalási álláspontot, amelyre az unió tavaly decemberben kért kiegészítő információkat. A másfél hónap alatt elkészült, 30 oldalas dokumentumról Skultéthy Sándor, a tárca közigazgatási államtitkára elmondta: a hét minisztérium együttműködésével megszületett magyar válasz a kiegészítő információk mellett az átmeneti mentességi igények egy részének visszavonását, illetve mérséklését is tartalmazza. A részletekről az államtitkár a tárgyalási pozíció esetleges kedvezőtlen befolyásolása miatt nem kívánt szólni.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!