2001. március 13. 11:00

A Széchenyi-terv pályázatai iránti érdeklődés felülmúlja a várakozásokat.

A Széchenyi-terv pályázatai iránti érdeklődés felülmúlja a várakozásokat - hangzott el a Gazdasági Minisztérium pályázati információs központjának mai sajtótájékoztatón. A minisztérium által meghirdetett Széchenyi-terv pályázatokra eddig 500 pályázat érkezett, az igényelt támogatás összege 3-4 milliárd forint.

A tájékoztatón elhangzott: két hónap alatt 400 ezren nézték meg az interneten a Széchenyi-terv pályázatait, több tízezren érdeklődtek a kijelölt információs helyeken. A tárca zöld számán hetente átlagban 1.200-an kérnek információt a pályázatokról.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy legtöbben a vállalkozáserősítő program iránt érdeklődnek, ezt követően a turizmusfejlesztési és az energetikai program a legnépszerűbb.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.