2017. október 3. 10:34

A régi amerikai autógyártó jelzésértékű kódnévvel pörgeti fel a saját elektromosautó-fejlesztését.

"Edison csapat" - így hívják a Ford új fejlesztői csoportját, amely azon túl, hogy már a megnevezése is felér egy odacsípéssel, arra hivatott, hogy kiüsse a nyeregből a Teslát az elektromosautó-fejlesztés terén. Mondhatni épp itt az ideje, a Teslát ugyanis tavasszal már értékesebbnek ítélték a régi iskolás autógyártónál.

A Reuters jelentése szerint a "Team Edison" egyik konkrét feladata az lesz, hogy más cégek berkeiben találjon partnereket az elektromosautó-fejlesztéshez, illetve hogy beszállítókat kutasson fel, szintén további együttműköds céljából.

Az Edison csapat központja a detroiti térségben lesz, és a Ford kínai és európai elektromosautó-fejlesztőivel fog együtt dolgozni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.