1p

Nem költözik el jelenlegi székházából a Magyar Rádió - áll az MTI vasárnapi értesülése szerint a közszolgálati médium ingatlanhasznosítási koncepciójában.

Az információ szerint Such György elnök egy hétvégi rádiós belső rendezvényen arról beszélt: a menedzsment az idei strukturális átalakítások és jelentős létszámleépítések után jövőre a tartalmi fejlesztésekre koncentrál, valamint egyre nagyobb figyelmet fordít a képzésekre, tréningekre, az idegen nyelvi oktatásra.

Néhány héttel tavaly augusztusi hivatalba lépése után beszélt Such György az MTI-nek nyilatkozva arról, hogy legkorábban 2007-ben dőlhet el, jelenlegi központjában marad, vagy új székházba költözik a Magyar Rádió. Azt mondta: "minél több időt töltök a rádióban, annál világosabb, hogy ez az ingatlanegyüttes a korszerű munkavégzésre nem kifejezetten alkalmas".

A Magyar Rádió székházprojektjére 2004 utolsó napjaiban kiírt pályázatot azért kellett egy évvel később érvényesnek, de eredménytelennek minősíteni, mert elnök hiányában nem volt, aki a nyertes indulóval szerződést kössön.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!