2007. november 26. 08:39

Nem költözik el jelenlegi székházából a Magyar Rádió - áll az MTI vasárnapi értesülése szerint a közszolgálati médium ingatlanhasznosítási koncepciójában.

Az információ szerint Such György elnök egy hétvégi rádiós belső rendezvényen arról beszélt: a menedzsment az idei strukturális átalakítások és jelentős létszámleépítések után jövőre a tartalmi fejlesztésekre koncentrál, valamint egyre nagyobb figyelmet fordít a képzésekre, tréningekre, az idegen nyelvi oktatásra.

Néhány héttel tavaly augusztusi hivatalba lépése után beszélt Such György az MTI-nek nyilatkozva arról, hogy legkorábban 2007-ben dőlhet el, jelenlegi központjában marad, vagy új székházba költözik a Magyar Rádió. Azt mondta: "minél több időt töltök a rádióban, annál világosabb, hogy ez az ingatlanegyüttes a korszerű munkavégzésre nem kifejezetten alkalmas".

A Magyar Rádió székházprojektjére 2004 utolsó napjaiban kiírt pályázatot azért kellett egy évvel később érvényesnek, de eredménytelennek minősíteni, mert elnök hiányában nem volt, aki a nyertes indulóval szerződést kössön.

MTI/Menedzsment Fórum