2009. szeptember 17. 22:11

A Heti Válasz után a Lánchíd Rádiót is megvásárolja az Infocenter.hu Zrt.; a rádió szakmai stábja változatlan marad - közölte a befektetési vállalkozás csütörtökön az MTI-vel.

Az Infocenter.hu Zrt.-ben Fellegi Tamás üzletember a többségi, a dán DEFAP média- és egyéb befektetésekkel foglalkozó pénzügyi csoport pedig a kisebbségi tulajdonos - áll a cég közleményében.

Tájékoztatásuk szerint a magyar-dán vállalkozás egy olyan médiaportfólió létrehozását tervezi, amelyben "a nyomtatott és elektronikus sajtó további szinergiákra lehetőséget adó médiumokkal egészül ki".

A társaság tulajdonosainak meggyőződése - mint írták -, hogy a dán partnerek segítségével bevonandó tőke, illetve bevezetendő vállalatirányítási és gazdálkodási modell segít a megvásárolt cégeknek, hogy a válságból megerősödve, az eddigieknél versenyképesebben jöjjenek ki, a válság után pedig a konszolidálódott, kevesebb szereplős piacon jelentős sikereket érjenek el.

Az új tulajdonos nem kíván változtatni a megvásárolt médiumok irányultságán, tartalmán, a szakmai stáb az újonnan megvásárolt Lánchíd Rádió esetében is változatlan marad - közölték.

A Heti Válasz augusztus 31-én közölte az MTI-vel, hogy a hetilapot megvásárolja az Infocenter.hu Médiabefektetési Zrt.

MTI/Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.