1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

November 2-án Kazincbarcikán ötezer négyzetméteres hipermarketet és benzinkutat, Mezőberényben ezer négyzetméteres szupermarketet nyit a Tesco. A két áruház létrehozása összesen mintegy 225 új munkahelyet teremtett.

A kazincbarcikai hipermarket és a mellette épült benzinkút a 26-os főút mellett található. Az ötezer négyzetméteres eladóterű áruház létrehozása több mint 200 új munkahelyet teremtett. Az épületben több kisebb bérüzletet is kialakítottak, melyekben többek között ékszerbolt, lottózó, virágbolt és étterem működik.

Az áruház mellett megépült benzinkútnál egyszerre nyolc autó tud tankolni. A hét minden napján éjjel-nappal nyitva tart, és a magyar és uniós szabványoknak egyaránt megfelelő 95-ös, 98-as benzint valamint gázolajat árusít. A közel 40 négyzetméteres eladóterületű boltban a mintegy 1 200-féle terméket hipermarket áron vásárolhatják meg az autósok, akiknek keréknyomás-ellenőrző készülék és porszívó is a rendelkezésükre áll.

A mezőberényi üzlet mintegy három-négyezerféle terméket kínál és a hét minden napján reggel 6 órától este 8-ig nyitva tart. Többségében élelmiszerek kaphatóak, de szezonális termékek is megtalálhatóak a polcokon.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!