TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A vezetők és beosztottak a verseny mai körülményei között mind nagyobb felelősséget hordoznak, és mind nehezebb terhet viselnek.

Megjegyzendő, hogy üzemeltetése gazdaságosabb az olyan cégeknél, ahol egy helyszínen nagyobb létszámú kollektíva dolgozik.

Miért képeznék magukat az emberek egyedül is?

Magyarországon sokan "diploma-túltengésben" szenvednek. Ez alatt azt értem elsősorban, hogy széles körű háttértanulmányaik ellenére sem tudnak kellőképpen érvényesülni. Persze, ha csak arra gondolunk, hogy a gazdasági életben való érvényesüléshez mennyire kevés aprópénzre váltható útmutatót kínáltak (és sok esetben kínálnak) felsőoktatási intézményeink, már érthető, hogy néhány jól kiválasztott fejlesztési (jelen esetben önképzési) program csodákat tehet. És akkor még nem szóltunk azokról, akik felsőoktatási háttér nélkül is érvényesülni és fejlődni akarnak. Minden ember rendelkezik saját problémával és saját céllal is azzal kapcsolatban, hogy mely területen javítana szívesen képességein. Nem vitatva a meglévő képzési programok hatékonyságát, egyidejűleg nem minden esetben lehet tovább képezni mindenkit és minden olyan területen, amely érdeklődésre tart számot. Ezért a hagyományos képzés sokszor bizonyos résztvevők számára nem felel meg.

Fontos az, hogy a fejlesztési programok az Önképző Központban nemcsak a szakmai továbbképzést teszik lehetővé, hanem az egyén személyes fejlődését is, az egészséges élethez, a gyerekek neveléséhez és a jó házastársi viszonyhoz is segítséget nyújtanak. Minden program életszerű, és mindenkinek ad ötleteket a jobb munkavégzéshez, és több örömhöz segít hozzá a magánéletben. Egyúttal a képzési programok figyelmeztetnek a hibákra is, amelyek előfordulnak és talán annyira megszokottá válnak, hogy már nem is tudatosak.

Az Önképző Központok népszerűsége részint a stresszmentes, egyéni tanulás lehetôsége, részint a munkatársak eltérő fejlődési igényeire történő rugalmas megoldási forma miatt az utóbbi évtizedekben rendkívül megnövekedett a fejlett piaci országokban, különös népszerűségnek örvendve Nagy-Britanniában és Írországban, de teret hódít például Szlovéniában is. Magyarországon, ismereteim szerint, még csak kevés vállalkozás lépett ez ügyben - ez lehet forráshiány miatt is, de hiszem, hogy ennek fő oka elsősorban inkább az információhiány, nem más.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.