TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egyedüli ajánlattevőként egyéni vállalkozó nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét. Mezősi Csilla korábban már dolgozott a szervezet szakértőjeként.

Mezősi Csilla, Berlinben élő egyéni vállalkozó nettó 66 ezer euróval, egyedüli ajánlattevőként nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő feladat: a Magyar Turizmus Zrt. éves marketingtervében az egészségturizmussal kapcsolatos feladatok végrehajtása és koordinálása. Ennek keretében marketingszolgáltatások, PR szolgáltatások nyújtása a Magyar Turizmus Zrt. marketing tervében megjelölt piacokon, ahol az egészségturizmus (orvosi turizmus) hangsúlyos szerepet kap. Másutt a megjelölt működési terület az egész EU, de külön kiemelt hely Németország.

A nyertes korábban a Magyar Turizmus Zrt. szakértőjeként foglalkozott az egészségturizmussal, és az interneten fellelhető számos előadása, illetve vele készült interjú is.
 
MTI 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.