1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Egyedüli ajánlattevőként egyéni vállalkozó nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét. Mezősi Csilla korábban már dolgozott a szervezet szakértőjeként.

Mezősi Csilla, Berlinben élő egyéni vállalkozó nettó 66 ezer euróval, egyedüli ajánlattevőként nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő feladat: a Magyar Turizmus Zrt. éves marketingtervében az egészségturizmussal kapcsolatos feladatok végrehajtása és koordinálása. Ennek keretében marketingszolgáltatások, PR szolgáltatások nyújtása a Magyar Turizmus Zrt. marketing tervében megjelölt piacokon, ahol az egészségturizmus (orvosi turizmus) hangsúlyos szerepet kap. Másutt a megjelölt működési terület az egész EU, de külön kiemelt hely Németország.

A nyertes korábban a Magyar Turizmus Zrt. szakértőjeként foglalkozott az egészségturizmussal, és az interneten fellelhető számos előadása, illetve vele készült interjú is.
 
MTI 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!