<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Egyedüli ajánlattevőként egyéni vállalkozó nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét. Mezősi Csilla korábban már dolgozott a szervezet szakértőjeként.

Mezősi Csilla, Berlinben élő egyéni vállalkozó nettó 66 ezer euróval, egyedüli ajánlattevőként nyerte a Magyar Turizmus Zrt. egészségturizmus marketing tenderét - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az elvégzendő feladat: a Magyar Turizmus Zrt. éves marketingtervében az egészségturizmussal kapcsolatos feladatok végrehajtása és koordinálása. Ennek keretében marketingszolgáltatások, PR szolgáltatások nyújtása a Magyar Turizmus Zrt. marketing tervében megjelölt piacokon, ahol az egészségturizmus (orvosi turizmus) hangsúlyos szerepet kap. Másutt a megjelölt működési terület az egész EU, de külön kiemelt hely Németország.

A nyertes korábban a Magyar Turizmus Zrt. szakértőjeként foglalkozott az egészségturizmussal, és az interneten fellelhető számos előadása, illetve vele készült interjú is.
 
MTI 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.