2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Budapesti Piac és a busz hetilapok egyesítéssel erősítik budapesti és Pest megyei piacvezető pozíciójukat.

A Budapesti Piac hetilap 1992-től jelenik meg. A példányszámban, olvasottságban, terjesztési területén piacvezető ingyenes lap 2007. évi net-net bevétele egymilliárd forint. A busz hetilap több változás után került a Budapesti Piac érdekeltségébe. A korábban Info Krónika név alatt megjelenő hetilap 2007-ben több hónapig napilapként is megjelent, majd igényes hetilapként állapodott meg. Az évi 240 milliós bevételt elérő lap Budapesten és Pest megyében egyaránt jelen van.

A két kiadó együttműködésében egyszerre van jelen az összevonás és a fejlesztés. A kiadók az egyesülési teendőket 2008. január elején elvégezték, így a 2008. évi első számok már az egyezség szerint jelennek meg, áll a társaság közleményében.

Pest megyében a busz hetilap beolvad a Budapesti Piac Pluszba. Az egyesítést követően a Budapesti Piac Plusz megnövelt terjesztési területen (127 település), megnövelt példányszámban (172 ezer) jelenik meg. Ezzel a Budapesti Piac Plusz a megye minden számottevő településére eljut, sőt Gyöngyös és Hatvan térségében átlépi a megye határait is.

Budapesten a busz megkezdett önálló márkaépítése a busz kiadójának ügyvezetője, Kvaka Ferenc irányítása alatt folytatódik, akinek mind ügyvezetői, mind tulajdonosi szerepvállalása van a létrehozott busz Marketing Kft-ben.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!