TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egymilliárd dollárt költ vállalati átszervezésre a nagy-britanniai BP olajipari vállalat a társaság szerdai bejelentése szerint.

A BP egyszerűsíteni szeretné működését mind a kutatási és kitermelési, mind a finomítási és értékesítési üzletágánál.

A vállalat a mostani, és az ezt követő négy negyedévben számolja el az átstrukturálás költségeit. A pontos részleteket az adott negyedévről szóló jelentésében közli a vállalat.

Az olajárak meredek csökkenése miatt a BP felülvizsgálja 2015-ös beruházási terveit. A BP közleménye szerint hagyományosan kedvező a vagyonmérlegük, ezért rugalmasan tudnak alkalmazkodni a külső körülmények megváltozásához.

Bob Dudley vezérigazgató szerint a vállalaton belüli eddigi egyszerűsíti lépések jó szolgálatot tettek, és további lehetőségeket keresnek, hogy felszámolják azokat a felesleges tevékenységeket, amelyek nem felelnek meg a csoport stratégiájának.

A BP részvényárfolyama a londoni tőzsdén 0,21 százalékkal csökkent szerda délelőtt, 405,2 angol font volt.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.