1p

A Microsoft bejelentette, hogy közel egymilliárd dollárba kerültek a vállalat Xbox 360 játékkonzoljának eddigi meghibásodásai, valamint az emiatt meghosszabbított garancia.

A vállalat elismerte, hogy "megengedhetetlen" mennyiségű javításokra kényszerültek, miután a fő hardver elromlott. Azok a vásárlók, akiknél a probléma jelentkezett, három éves plusz garanciát kaptak a termékre, írja a BBC News.

A társaság nem árulta el, hogy eddig hány gép romlott el, csupán annyit közöltek, hogy ez a szám "több, mint amennyi elfogadható".

Sok esetben - hogy megőrizzék a vásárlói hűséget - azoknak a tulajdonosoknak is megjavították a konzolt, illetve kifizették a postaköltséget, akiknél már lejárt az eredeti garancia.

"A legtöbb Xbox 360 tulajdonosnak remek tapasztalatai vannak a konzollal kapcsolatban" - közölte Robbie Bach, a Microsoft Entertainment and Devices dívíziójának elnöke. "De a jelenlegi probléma néhány vásárlónknak csalódottságot okozott, ezért tőlük elnézést kérünk."

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!