2000. október 26. 11:00

Egy konferencián a CIB Bank vezérigazgatója szerint ma hazánkban ennyi embernek van lehetősége használni a világhálót.

A fenti mondat Pietro Gambino a CIB Bank Rt. vezérigazgatójának nyilatkozatában hangzott el az "Elektronikus kereskedelem és pénzügyi tranzakciók - az e-business biztonsága" című konferencián. Kifejtette, hogy egyre több pénzintézet használ internetes eszközöket, öt bank nyújt a hálón keresztül szolgáltatásokat, tizennyolc indított már saját siteot. Az előrejelzések szerint a banki szolgáltatások piacán jelentős fejlődés várható, 2001 végére 100-110 ezer olyan banki ügyfélre számítanak a piacon, akik a neten keresztül végzik a tranzakciókat.

A konferencián felszólalt Giovanni Albanese, a Booz-Allen and Hamilton alelnöke, aki elmondta, hogy az ilyen típusú ügyintézés mind az ügyfelek, mind a bankok számára előnyös. Az ügyfelek a nap 24 órájában, és olcsóbban intézhetik ügyeiket, míg a bankok új szolgáltatásokat vezethetnek be, új ügyfeleket szerezhetnek, így növekszik az értékük.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.