TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy konferencián a CIB Bank vezérigazgatója szerint ma hazánkban ennyi embernek van lehetősége használni a világhálót.

A fenti mondat Pietro Gambino a CIB Bank Rt. vezérigazgatójának nyilatkozatában hangzott el az "Elektronikus kereskedelem és pénzügyi tranzakciók - az e-business biztonsága" című konferencián. Kifejtette, hogy egyre több pénzintézet használ internetes eszközöket, öt bank nyújt a hálón keresztül szolgáltatásokat, tizennyolc indított már saját siteot. Az előrejelzések szerint a banki szolgáltatások piacán jelentős fejlődés várható, 2001 végére 100-110 ezer olyan banki ügyfélre számítanak a piacon, akik a neten keresztül végzik a tranzakciókat.

A konferencián felszólalt Giovanni Albanese, a Booz-Allen and Hamilton alelnöke, aki elmondta, hogy az ilyen típusú ügyintézés mind az ügyfelek, mind a bankok számára előnyös. Az ügyfelek a nap 24 órájában, és olcsóbban intézhetik ügyeiket, míg a bankok új szolgáltatásokat vezethetnek be, új ügyfeleket szerezhetnek, így növekszik az értékük.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.