1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csaknem három százalékkal estek a nyomtatott újságokból származó bevételek az Egyesült Államokban 2007 első felében az előző év hasonló időszakához képest.

A hétköznapi lapok forgalma 2,6, a vasárnapiaké 4,6 százalékkal esett a vizsgált időszakban. A lapterjesztést auditáló szervezet kimutatására támaszkodva a The New York Times azt írja, hogy a forgalomcsökkenés főleg az online hírfogyasztás fokozódó térnyerésének köszönhető.

Az eladások csökkenése ellenére a teljes (internetessel együtt számított) újságfogyasztás nem csökkent és nem is nőtt említésre méltó mértékben. Az online olvasók viszont nem annyira "értékesek" a lapok számára, ezzel magyarázható a bevételek csökkenése - nyilatkozta a Scarborough Research elemzőcég illetékese.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!