<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az Ernst & Young globális ügyvezetése (Global Executive) és tanácsadó testülete (Global Advisory Council) jóváhagyta az összesen 87 országot magába foglaló nyugat- és kelet-európai, közel-keleti, indiai és afrikai régiók integrációját egy új EMEIA területbe (EMEIA Area – Europe, Middle East, India, Africa).

Az EMEIA régió egyetlen egységként – közös ügyvezetés irányítása alatt – fog a továbbiakban működni. Az új régió egy több mint 60 ezer főt magába foglaló, 11,2 milliárd dollár árbevételű szervezet lesz.

Az EMEIA 3300 partnere május végén szavaz az integrációról, amely 2008. július 1-től lép érvénybe. Az EMEIA régió vezető partnere Mark Otty lesz, aki jelenleg az Ernst & Young vezérigazgatója az Egyesült Királyságban, áll a társaság közleményében.

"Hosszú évekkel ezelőtt elköteleztük magunkat az Ernst & Young nemzetközi integrációja mellett és lefektettük annak strukturális alapjait. A 2006-ban bejelentett, 29 országot összeolvasztó amerikai régióval együtt az Ernst & Young továbbra is a globálisan legintegráltabb vállalat a szakmai szolgáltatások területén" - közölte az Ernst & Young globális elnök-vezérigazgatója, Jim Turley.

“Az integrációs lépéseket a magyarországi partnerek is egybehangzóan támogatják. Szorosabb együttműködésünk révén még átfogóbb és összetettebb szolgáltatást, és a külföldi erőforrásainkhoz való fokozott hozzáférést nyújthatunk a hazánkban működő vállalkozások számára. A nemzetközi színtéren terjeszkedő magyar cégeknek a változás különösen előnyös, hiszen a fokozódó integráció révén a határokon átnyúló szolgáltatásaink hatékonysága is nő” - kommentálta az integrációt Havas István, az Ernst & Young magyarországi vezérigazgatója.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.