2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az Ernst & Young globális ügyvezetése (Global Executive) és tanácsadó testülete (Global Advisory Council) jóváhagyta az összesen 87 országot magába foglaló nyugat- és kelet-európai, közel-keleti, indiai és afrikai régiók integrációját egy új EMEIA területbe (EMEIA Area – Europe, Middle East, India, Africa).

Az EMEIA régió egyetlen egységként – közös ügyvezetés irányítása alatt – fog a továbbiakban működni. Az új régió egy több mint 60 ezer főt magába foglaló, 11,2 milliárd dollár árbevételű szervezet lesz.

Az EMEIA 3300 partnere május végén szavaz az integrációról, amely 2008. július 1-től lép érvénybe. Az EMEIA régió vezető partnere Mark Otty lesz, aki jelenleg az Ernst & Young vezérigazgatója az Egyesült Királyságban, áll a társaság közleményében.

"Hosszú évekkel ezelőtt elköteleztük magunkat az Ernst & Young nemzetközi integrációja mellett és lefektettük annak strukturális alapjait. A 2006-ban bejelentett, 29 országot összeolvasztó amerikai régióval együtt az Ernst & Young továbbra is a globálisan legintegráltabb vállalat a szakmai szolgáltatások területén" - közölte az Ernst & Young globális elnök-vezérigazgatója, Jim Turley.

“Az integrációs lépéseket a magyarországi partnerek is egybehangzóan támogatják. Szorosabb együttműködésünk révén még átfogóbb és összetettebb szolgáltatást, és a külföldi erőforrásainkhoz való fokozott hozzáférést nyújthatunk a hazánkban működő vállalkozások számára. A nemzetközi színtéren terjeszkedő magyar cégeknek a változás különösen előnyös, hiszen a fokozódó integráció révén a határokon átnyúló szolgáltatásaink hatékonysága is nő” - kommentálta az integrációt Havas István, az Ernst & Young magyarországi vezérigazgatója.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!