2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Előzetes adásvételi megállapodást kötött a krakkói Bonarka City Center bevásárlóközpontra a TriGranit a Rockcastle ingatlanbefektetési vállalattal, a tranzakció pénzügyi zárása a következő hónapokban várható.

A TriGranit tájékoztatása szerint a 2009-ben megnyílt, 92 500 négyzetméter alapterületű Bonarka City Center egy 19 hektáros területen fekszik Krakkó Podgorze negyedében, amelyet a TriGranit a megvásárlást követően rekultivált.

A közlemény szerint a TriGranit által fejlesztett, üzemeltetett és tulajdonolt Bonarka City Center Lengyelország egyik legsikeresebb bevásárlóközpontja, látogatottsága folyamatosan nő.

A tranzakció pénzügyi részleteit a felek még nem kívánják nyilvánosságra hozni - közölték.

A TPG Real Estate tulajdonában lévő TriGranit elsősorban stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú kereskedelmi egységekre és irodaépületekre koncentrál. Tevékenysége az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások teljes skáláját lefedi a beruházástól és felvásárlástól a fejlesztésen és építésen át az ingatlan- és eszközkezelésig. Két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy 50, városképet meghatározó projektet valósított meg hét közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen egymillió négyzetméter bérbe adható területet hozott létre.

A Rockcastle elsődlegesen közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlan-befektetésekkel és nemzetközileg jegyzett ingatlanalapokkal foglalkozik. A johannesburgi és a mauritiusi tőzsdén jegyzett cég Varsóban található operatív központja elsősorban vagyongazdálkodási, fejlesztési és tranzakciós feladatokat lát el.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!