TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A csütörtöki tőzsdezárás után közölték, hogy hosszas huzavona után megegyezett a Nike és az Amazon, a jövőben az online kiskereskedelmi óriáson közvetlenül is értékesíti termékeit a sportszergyártó óriás.

Az elmúlt hetekben már voltak arról pletykák, hogy komoly tárgyalásokat folytat a világ legnagyobb online kiskereskedelmi vállalata, az Amazon és az egyik legnagyobb sportszergyártó, a Nike. Csütörtökön azonban Mark Parker, a Nike vezére be is jelentette az üzlet létrejöttét. Ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy a projekt megvalósítása még némi időbe fog telni. Nike termékek ugyan jelenleg is elérhetők az Amazonon, ám ezek egy része szürke vagy fekete csatornát jelent, viszonylag kevés olyan eladó van, amelynek szerződése lenne a sportszergyártóval.

A mostani szerződéssel ugyanakkor a Nike kezében marad a kontroll, hogy milyen termékekkel, milyen áron jelenjen meg. Mekkora szezonális vagy állandó kedvezményekkel értékesítsék a sportszereket és –ruházati termékeket. Emellett komoly marketing értéke is lehet a megállapodásnak.

Az elemzők első kommentárjai szerint a mostani megállapodás számottevő forgalomnövekedést hozhat a Nike számára. Ez rá is fér a cégre, mert nehéz hónapokon van túl, a közelmúltban például 1000 fős leépítésről döntöttek.

A befektetők kitörő lelkesedéssel fogadták a hírt, pénteken a tőzsdei nyitás előtti úgynevezett pre-market szakaszban 7 százalékkal ugrott meg a Nike részvények ára a csütörtöki záró szinthez képest.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.