TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. május 23. 06:53

A megrögzött kosarasoknak is át kell szokniuk a bevásárlókocsikra. Az higiénikusabb, mondják.

A kosaraknak vége, helyettük kisméretű kocsik lesznek a Lidl legtöbb boltjában, írja a Napi.hu.

A lap arra figyelt fel, hogy a lánc Teleki téri üzletéből eltűntek a kosarak, majd az ennek kapcsán elküldött kérdéseikre kapták azt a választ a cégtől, hogy a többi Lidl-boltban is ez várható.

még több ilyen lesz mindenütt

Persze már eddig is voltak bevásárlókocsik az üzletekben, de mostantól kétfélével lehet majd találkozni, nagyobbakkal és a kisebbekkel, amelyekhez kell egy 100, 50 vagy 20 forintos érme (vagy az ezeket helyettesítő műanyag biléta).

Ezt azzal indokolták, hogy a bevásárlókocsik higiénikusabbak és kényelmesebben lehet velük vásárolni. Emellett a parkolókban is használhatóak, míg a kosarakkal nem lehetett az autókhoz menni.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.