2017. május 23. 06:53

A megrögzött kosarasoknak is át kell szokniuk a bevásárlókocsikra. Az higiénikusabb, mondják.

A kosaraknak vége, helyettük kisméretű kocsik lesznek a Lidl legtöbb boltjában, írja a Napi.hu.

A lap arra figyelt fel, hogy a lánc Teleki téri üzletéből eltűntek a kosarak, majd az ennek kapcsán elküldött kérdéseikre kapták azt a választ a cégtől, hogy a többi Lidl-boltban is ez várható.

még több ilyen lesz mindenütt

Persze már eddig is voltak bevásárlókocsik az üzletekben, de mostantól kétfélével lehet majd találkozni, nagyobbakkal és a kisebbekkel, amelyekhez kell egy 100, 50 vagy 20 forintos érme (vagy az ezeket helyettesítő műanyag biléta).

Ezt azzal indokolták, hogy a bevásárlókocsik higiénikusabbak és kényelmesebben lehet velük vásárolni. Emellett a parkolókban is használhatóak, míg a kosarakkal nem lehetett az autókhoz menni.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.