<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A megrögzött kosarasoknak is át kell szokniuk a bevásárlókocsikra. Az higiénikusabb, mondják.

A kosaraknak vége, helyettük kisméretű kocsik lesznek a Lidl legtöbb boltjában, írja a Napi.hu.

A lap arra figyelt fel, hogy a lánc Teleki téri üzletéből eltűntek a kosarak, majd az ennek kapcsán elküldött kérdéseikre kapták azt a választ a cégtől, hogy a többi Lidl-boltban is ez várható.

még több ilyen lesz mindenütt

Persze már eddig is voltak bevásárlókocsik az üzletekben, de mostantól kétfélével lehet majd találkozni, nagyobbakkal és a kisebbekkel, amelyekhez kell egy 100, 50 vagy 20 forintos érme (vagy az ezeket helyettesítő műanyag biléta).

Ezt azzal indokolták, hogy a bevásárlókocsik higiénikusabbak és kényelmesebben lehet velük vásárolni. Emellett a parkolókban is használhatóak, míg a kosarakkal nem lehetett az autókhoz menni.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.