2002. július 23. 08:46

A Nielsen Media Research szerint a reklámpiac stagnálása ellenére nőnek az internetes hirdetésekre szánt kiadások Németországban.

A befektetések az internetes hirdetésekbe az első félévben 5,4 százalékkal, 114,2 millió euróra nőttek. Júniusban 20 százalékkal többet adtak ki az internetes hirdetésekre mint a tavalyi év azonos hónapjában – áll a kutatók jelentésében.

Az összes hirdetési kiadásokból azonban az online-hirdetések még mindig csak 1,4 százalékot tesznek ki. Az internet-hirdetés vezető kategóriája az adatok szerint a szolgáltatások piaca, 26 millió euróval. Ezt követi a képzés és a média világa, 16,4 millió euróval.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.