<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Elérte a hárommilliót a .eu végződést használó internetes honlapok száma - jelentette be az Európai Bizottság szerdán.

A .eu ezzel az európai országok úgynevezett domainjei közül a negyedik, világszinten pedig a kilencedik legnépszerűbb.

A brüsszeli bizottság szerint "az egyértelműen európai uniós vonali identitás előtérbe helyezésével a .eu hozzájárul ahhoz, hogy a polgárok és a vállalkozások kihasználhassák az egységes piac minden előnyét".

2006. április eleje óta valamennyi uniós lakos és az EU-ban székhellyel rendelkező szervezet előtt nyitva áll annak lehetősége, hogy .eu végződésű honlapot használjon.

A legtöbb ilyen domaint eddig az EU legnépesebb és az internet elterjedtsége szempontjából élen járó tagállamaiban jegyezték be. A vezető helyet Németország foglalja el 30 százalékkal, majd Hollandia (14 százalék), az Egyesült Királyság (12), Franciaország (8) és Lengyelország (6) következik.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.