<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Távozik a Saatchi & Saatchi stratégiai tervezője és kreatívigazgatója, Debreceni János egy évtizedet töltött a társaságnál.

10 év után távozik székéből Debreceni János, a Saatchi & Saatchi stratégiai tervezője és kreatívigazgatója.

Irányítása alatt az elmúlt 6 évben az ügynökség számos hazai és nemzetközi díjat gyűjtött be, elsősorban a Procter & Gamble és a Ringier márkáin.

A stratégiai tervezés hazai meghonosításáért dolgozva központi szerepet játszott az ügynökség koncepcionális gondolkodásmódjának és reklámkészítési gyakorlatának megreformálásában. Pályáját a stratégiai kommunikációtervezés vonalán folytatja.

A kreatívosztály átmenetileg Matt Ryan, a Saatchi & Saatchi egykori londoni kreatívigazgatójának irányításával folytatja szakmai munkáját.

Matt Ryan már 17 éve dolgozik az ügynökséggel – a Saatchi & Saatchi Angliában az ő munkássága alatt érte el kreatív fénykorát, amelyben szakértelme és gondolkodásmódja meghatározónak bizonyult.

Az ügynökség a jövőben is hazai piaci ismeretekkel rendelkező, magyar szakembert tervez megbízni a stratégiai és kreatív műhely irányításával, aki széleskörű tapasztalataival képes inspiráló lendületet adni a szakmai munkának.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.