2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Augusztus végén közös megegyezéssel távozott Koltai Péter az Origo Zrt.-től.

Koltai Péter

2010. augusztus 31-ével közös megegyezéssel távozott Koltai Péter TV- és termékmenedzsment-igazgató az Origo Zrt.-től. Távozásának oka a tévék és az Origo Zrt. jövőbeli működésével kapcsolatos, az Origo Zrt. menedzsmentjétől eltérő üzletpolitikai, stratégiai és szervezeti álláspont volt. Feladatait a továbbiakban az Origo Zrt. vezetősége látja el. A tévécsatornák irányítása Vaszily Miklós vezérigazgató, míg az üzletfejlesztés és termékmenedzsment Novák Péter vezérigazgató-helyettes felelősségi körébe került.

Koltai Péter 2001-ben csatlakozott a Magyar Telekom internetszolgáltató leányvállalatához (Axelero, majd T-Online) mint portfóliómenedzser, majd 2002-től az [origo] portálhoz, mint tartalom-marketingvezető, és különböző projektmenedzseri, illetve vezetői pozíciókat töltött be az online tartalomszolgáltatás területén. Az elmúlt években üzletágvezetőként felelt az online videómegosztó videa.hu, a piacvezető freemail.hu ingyenes levelezőrendszer és az iWiW.hu fejlesztéséért és menedzsmentjéért, illetve nevéhez fűződnek olyan szolgáltatások bevezetései, mint a weben és tévén elérhető video on demand téka, és az interaktív tévés alkalmazásfejlesztések. A fenti feladatok mellett az irányítása alatt indultak el 2009-ben a LifeNetwork és OzoneNetwork csatornák, a kapcsolódó weboldalak és mobilszolgáltatások.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!