TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Elkészült a svájci Stadler cég alumínium vasúti kocsitesteket gyártó üzeme Szolnok ipari parkjában, az üzemszerű termelést várhatóan márciusban kezdik meg – mondta el a Napi Gazdaságnak Peter Spuhler, a Stadler Rail Group vezérigazgatója és tulajdonosa.

A kocsitesteket gyártó dolgozók létszáma az év végéig eléri a százat, 2010 végéig pedig további száz fővel nő a foglalkoztatottak száma. A Stadler Szolnok Kft. évi kétszáz alumínium kocsitestet fog gyártani, ha az üzem teljes kapacitással működik.

Az üzem építéséhez a szolnoki önkormányzat ipari parkjában nyolc hektár területet kaptak 15 évre használatba egy euró plusz áfa évi földhasználati díj ellenében.

A zöldmezős beruházás állami támogatást is kapott, amelynek összegét nem hozták nyilvánosságra, számol be a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.