TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Toyota visszafogta a termelését az észak-amerikai gyáregységeiben a thaiföldi áradások miatt, amik teljesen lebénították az országot. A Ford bezárta a távol-keleti országban működő üzemét.

A világ legnagyobb autógyártója, a japán Toyota törölte a túlóra műszakokat az észak-amerikai gyáregységeiben, mert a thaiföldi áradások miatt teljesen lebénult az ázsiai ország, és leállt az alkatrész utánpótlás, szállítás. A Ford ugyanazon probléma miatt bezárta a thaiföldi üzemét.

A közel 10 ezer gyár működését gátló áradások miatt a Toyota üzemi eredménye 125 milliárd jennel csökkenhet, valamint 250 ezer autó termelését érinti november 20-ig. A japán autógyárnak ez a második komolyabb csapás az elmúlt egy évben, hiszen a tavaszi földrengésben is hatalmas veszteségek érték a vállalatot.

Víz alatt Bangkok is

A Ford termeléskiesése 30 ezer járműt érinthet. Az amerikai autóipari cég szerelőüzemeit nem, de a beszállítóinak nagy részét érinti az ázsiai katasztrófa.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.