1p

Élő közvetítést láthatnak a Magyar Televízió (MTV) m2-es csatornája és az ATV nézői a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő nemzeti csúcsról.

Az MTV pénteken közleményt adott ki a műsorváltozásról, az ATV elnöke, Rózsa István pedig az MTI megkeresésére erősítette meg az élő közvetítésről szóló értesülést.

Az MTV tájékoztatása szerint továbbá a vita előtt és a szünetben Krizsó Szilvia meghívott szakértőkkel elemzi az eseményeket a stúdióban, míg az m1-en 18:30-tól félórás összefoglalót láthatnak a nézők a nap eseményeiről.

Az MTV-ben a vasárnap esti Szólás szabadsága című műsor is kiemelten foglalkozik a hétvége eseményeivel. Baló György vendége lesz Veres János pénzügyminiszter, Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője és Surányi György, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke. A műsor stábja szintén alapos összefoglalót készít a nemzeti csúcsról - áll a közleményben.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!