TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. október 17. 12:59

Élő közvetítést láthatnak a Magyar Televízió (MTV) m2-es csatornája és az ATV nézői a szombat délelőtt 10 órakor kezdődő nemzeti csúcsról.

Az MTV pénteken közleményt adott ki a műsorváltozásról, az ATV elnöke, Rózsa István pedig az MTI megkeresésére erősítette meg az élő közvetítésről szóló értesülést.

Az MTV tájékoztatása szerint továbbá a vita előtt és a szünetben Krizsó Szilvia meghívott szakértőkkel elemzi az eseményeket a stúdióban, míg az m1-en 18:30-tól félórás összefoglalót láthatnak a nézők a nap eseményeiről.

Az MTV-ben a vasárnap esti Szólás szabadsága című műsor is kiemelten foglalkozik a hétvége eseményeivel. Baló György vendége lesz Veres János pénzügyminiszter, Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője és Surányi György, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke. A műsor stábja szintén alapos összefoglalót készít a nemzeti csúcsról - áll a közleményben.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.