1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Csaknem teljesen eltűnt az amerikai Starbucks kávézólánc nyeresége a rosszul teljesítő egységek bezárásával kapcsolatos költségek és a csökkenő vásárlószám miatt.

A szeptember 28-val zárult három hónapban a vállalat nettó profitja 5,4 millió dollárt tett ki, ami óriási zuhanás a tavalyi hasonló időszakban mért 158,5 millióhoz képest - közli a BBC.

A kávéóriás szerint a csökkenés jelentős része, mintegy 105 millió dollárnyi mínusz a folytatódó átszerveződési programnak tudható be - közli a BBC. A bevételek három százalékkal 2,5 milliárd dollárra nőttek a negyedik negyedévben.

A vállalat már nyáron is bajban volt, júniusban könyvelte el az elmúlt tizenöt év első negyedéves veszteségét. A seattle-i központú társaság 6,7 millió dolláros veszteséget könyvelt el a június 29-én zárult három hónapban, míg egy évvel korábban 158,3 milliós plusszal zárta a negyedévet.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!