TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A világ legnagyobb gyógyszeripari vállalatának képviselői hétfőn jelentik be, hogy Budapest mellett létrehozzák a cég kelet-közép-európai disztribúciós központját - értesült a Napi Gazdaság.

A depó megnyitásával az amerikai Pfizer mintegy 50-100 magyar munkavállaló számára kínál elhelyezkedési lehetőséget. Úgy tudni, a központ fenntartása kapcsán a gyógyszergyár évente mintegy 175 millió forinttal gyarapítja majd a büdzsét.

A Budapest vonzáskörzetében megépített kelet-közép-európai disztribúciós központ létrehozásával a Pfizer regionális logisztikai tevékenységének és költségeinek racionalizálása a cél. A beruházás első szakaszában a disztribúciós központ 12 közép-kelet-európai országot szolgál ki, nevezetesen Albániát, Bosznia és Hercegovinát, Bulgáriát, Fehéroroszországot, Horvátországot, Moldovát, Macedóniát, Szerbiát, Romániát, Szlovéniát, Szlovákiát és Ukrajnát, áll a társaság közleményében.

Idén a Pfizer Magyarország csaknem 200 főt foglalkoztat, a dolgozók fele a központi irodában végzi feladatait, a többiek pedig Budapesten és az ország más részein tevékenykednek orvoslátogatóként.

Amellett, hogy a Pfizer jelentős munkáltató és adófizető Magyarországon, a magyar orvostársadalmat is bevonja a kutatásokba, hiszen idehozza a nemzetközi gyógyszerkutatás klinikai vizsgálatait. A vállalat karitatív tevékenysége is jelentős, komoly összegeket adományoz a rászorulóknak és más módon is aktívan támogatja közvetlen környezetét, írja a Napi Gazdaság. 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.