2017. július 5. 17:40

Minek? Mennyiért? Nem tudni.

A NISZ Zrt. a Nemzeti Konzultációhoz kapcsolódó köszönőlevelek kézbesítésével bízta meg a Magyar Postát, akik ezt elsőbbségi megbízással teljesítik, áll az MTI-n megjelent közleményben.

Belső utasításra a szöveg szerint azért volt szükség, mert a borítékon nem szerepelt az elsőbbségi jelzés, a Magyar Posta ezért így hívta fel dolgozói figyelmét a küldemények megfelelő kezelésére.

A Magyar Postához 2017. június 22-én érkeztek az első nemzeti konzultációs köszönőlevelek, ezek kézbesítése a következő napon meg is kezdődött. Ezen a héten várhatóan további küldemények érkeznek, amelyek kézbesítését a megérkezést követően haladéktalanul megkezdi a Magyar Posta.

Ennek kapcsán elsőre két kérdés merül fel: az egyik az, hogy mennyivel ég el így több közpénz a kézbesítéskor, a másik meg az, hogy egyáltalán miért kell sürgetni a küldeményeket, ha egy egyszerű köszönöm van bennük. Második körben az első két kérdés további kérdéseket szülhet, ám aki szükségesnek érzi a nyugalma megőrzését, az ettől már inkább tartózkodjon.

via MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.