2017. július 5. 17:40

Minek? Mennyiért? Nem tudni.

A NISZ Zrt. a Nemzeti Konzultációhoz kapcsolódó köszönőlevelek kézbesítésével bízta meg a Magyar Postát, akik ezt elsőbbségi megbízással teljesítik, áll az MTI-n megjelent közleményben.

Belső utasításra a szöveg szerint azért volt szükség, mert a borítékon nem szerepelt az elsőbbségi jelzés, a Magyar Posta ezért így hívta fel dolgozói figyelmét a küldemények megfelelő kezelésére.

A Magyar Postához 2017. június 22-én érkeztek az első nemzeti konzultációs köszönőlevelek, ezek kézbesítése a következő napon meg is kezdődött. Ezen a héten várhatóan további küldemények érkeznek, amelyek kézbesítését a megérkezést követően haladéktalanul megkezdi a Magyar Posta.

Ennek kapcsán elsőre két kérdés merül fel: az egyik az, hogy mennyivel ég el így több közpénz a kézbesítéskor, a másik meg az, hogy egyáltalán miért kell sürgetni a küldeményeket, ha egy egyszerű köszönöm van bennük. Második körben az első két kérdés további kérdéseket szülhet, ám aki szükségesnek érzi a nyugalma megőrzését, az ettől már inkább tartózkodjon.

via MTI