1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A japán Toyota megelőzte az amerikai autópiacon egyik legnagyobb versenytársát, a Ford autóipari óriást októberben.

A Toyota eddigi legjobb havi eladásait produkálta októberben, amikor 197 592 autót értékesített, szemben a Ford 195 462 járművével. Az amerikai piacot éves szinten továbbra is a Ford uralja, amely tavaly 2,5 millió autót adott el, írja a BBC News.

A japán autógyártó tervei szerint azonban 2009-re globális szinten 10,4 millió autót értékesítenek, mellyel megdöntenék a General Motors (GM) harminc éves eladási csúcsát. Elemzők szerint a Toyota várhatóan már az idén megelőzi a GM-et, amely 76 éve a világ első számú autógyártója.

A Ford bejelentette, hogy az alacsony haszonnal kecsegtető gépkocsi-bérlés helyett a jövőben inkább a nagyobb kereslettel rendelkező SUV-k gyártására koncentrál.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!