2001. január 29. 11:00

Míg Pannon GSM továbbra is bízik a Wap forgalom növekedésében, a Westel csalódásnak tartja a a technológiát.

Míg Pannon GSM továbbra is bízik a Wap forgalom növekedésében, a Westel csalódásnak tartja a a technológiát -tudósít az Interfax. A Pannon 35 ezer Wap-os készüléket értékesített eddig, s az ügyfelek 60-70%-a aktívan használja a szolgáltatást. A társaság a Wap-hoz kapcsolódó bevételeket és a termék profitabilitását nem kívánja nyilvánosságra hozni.

A Westel annak ellenére is csalódásnak tartja a Wap-ot, hogy jelenleg eladott készülékek 80%-a alkalmas a Wap-on keresztüli internet csatlakozásra. A Westel ugyanakkor jobban bízik a GPRS széleskörű sikerében. A Wap és a többi hozzáadott értékű szolgáltatások az egy főre jutó árbevétel növekedésében fontosak. Sugár András, a Westel vezérigazgatója szerint 2001-ben megáll az egy főre jutó bevételek csökkenő trendje a mobilszolgáltatóknál.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.