2001. január 29. 11:00

Míg Pannon GSM továbbra is bízik a Wap forgalom növekedésében, a Westel csalódásnak tartja a a technológiát.

Míg Pannon GSM továbbra is bízik a Wap forgalom növekedésében, a Westel csalódásnak tartja a a technológiát -tudósít az Interfax. A Pannon 35 ezer Wap-os készüléket értékesített eddig, s az ügyfelek 60-70%-a aktívan használja a szolgáltatást. A társaság a Wap-hoz kapcsolódó bevételeket és a termék profitabilitását nem kívánja nyilvánosságra hozni.

A Westel annak ellenére is csalódásnak tartja a Wap-ot, hogy jelenleg eladott készülékek 80%-a alkalmas a Wap-on keresztüli internet csatlakozásra. A Westel ugyanakkor jobban bízik a GPRS széleskörű sikerében. A Wap és a többi hozzáadott értékű szolgáltatások az egy főre jutó árbevétel növekedésében fontosak. Sugár András, a Westel vezérigazgatója szerint 2001-ben megáll az egy főre jutó bevételek csökkenő trendje a mobilszolgáltatóknál.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!