1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az elmúlt tizenöt évének első negyedéves veszteségét könyvelte el a Starbucks kávézólánc júniusban a mintegy hatszáz rosszul teljesítő egységének bezárásához köthető költségek miatt.

A seattle-i központú társaság 6,7 millió dolláros veszteséget könyvelt el a június 29-én zárult három hónapban, míg egy évvel korábban 158,3 milliós plusszal zárta a negyedévet - közli a BBC. A cég arról is hírt adott, hogy jövőre több egységét fogja bezárni, mint amennyit nyit.

A vállalat kedden ezer ember elbocsátását is bejelentette, ezzel kíván nyereségesebbé válni. Az ezer fős elbocsátás következtében voltaképpen csak 550 ember veszíti majd el állását, a fennmaradó 450 hely ugyanis jelenleg is betöltetlen.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!