1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A drágább üzemanyag miatt egyre több légitársaság emeli az üzemanyagfelárat. Legutóbb az Air France jelezte, hogy november 15-től két euróval több lesz az üzemanyagfelár a rövid távú járatokon, és 10 euróval több a hosszú távú járatokon.

Az Air France vegyesvállalati partnere, a holland KLM ugyanilyen mértékű emelést hajt végre: Európában két euróval huszonhét euróra, az interkontinentális járatokon tíz euróval nyolcvan euróra növeli a felárat.

Ugyancsak november 15-től emeli a felárat a British Airways: a hosszú távú járatokon 10-15 fonttal 48-58 fontra az időtartamtól függően, és két fonttal tíz fontra a rövid távú járatokon.

Korábban a Lufthansa jelezte, hogy november 14-től az interkontinentális járatokon a felár 10 euróval 77 euróra emelkedik egy útra. Az emelés a rövid- és közép távú utakat nem érinti: a belföldi és az európai járatokon marad a 14 eurós felár.

A Lufthansa utoljára október 1-én emelte meg a felárat, öt euróval 67 euróra egy útra.

A fapadosok sem maradnak ki a sorból, az Air Berlin 5-10 eurós emelést hajt végre a távolságtól függően, 28-70 euróra.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!