<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A szállítási ágazatokhoz tartozó vállalkozások 2002 I-III. negyedévében 1 százalékkal több árut szállítottak, mint az előző év azonos időszakában, míg az árutonna-kilométerben számított teljesítmény kismértékben csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A közlemény szerint közúton, az ágazaton kívülivállalkozásokat is figyelembe véve a szállított árumennyiség kismértékben nőtt, az árutonna-kilométer értéke pedig 1 százalékkal csökkent. A távolsági személyszállítási teljesítménye enyhe növekedést mutatott. A szállítási ágazatokhoz tartozó vállalkozások 2002 első félévében 6 százalékkal több árut szállítottak, mint az előző év azonos időszakában, az árutonna-kilométerben számított teljesítmény azonban 3 százalékkal visszaesett.

hirdetés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.