<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A HVG Press Kft. a Bautrend című építőipari havilap megvásárlásával tovább bővítette szaklapkiadási üzletágát, jelentette be a vállalat.

A Doktorplusz című orovosoknak szóló magazin és a Mai Piac élelmiszeripari lap után egy újabb szakterülettel bővült a kiadó kínálata. A kiadványt korábban megjelentető Geopress Zrt. és az új laptulajdonos között létrejött megállapodás alapján a soron következő, a Construma építőipari szakkiállításra megjelenő számot már az új kiadó juttatja el olvasóihoz.

A 2007-ben indult Bautrend építőipari szaklap olvasóközönségét a kivitelező cégek döntéshozói és gyakorlati szakemberei alkotják. A kiadvány a szorosan vett kivitelezés mellett minden, az építőiparhoz kapcsolódó témával foglalkozik.

A tízezres példányszámú lap - melyet továbbra is a korábbi főszerkesztő, Timaffy Lilla vezet - irányvonala és tematikája változatlan marad, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.