1p

A HVG Press Kft. a Bautrend című építőipari havilap megvásárlásával tovább bővítette szaklapkiadási üzletágát, jelentette be a vállalat.

A Doktorplusz című orovosoknak szóló magazin és a Mai Piac élelmiszeripari lap után egy újabb szakterülettel bővült a kiadó kínálata. A kiadványt korábban megjelentető Geopress Zrt. és az új laptulajdonos között létrejött megállapodás alapján a soron következő, a Construma építőipari szakkiállításra megjelenő számot már az új kiadó juttatja el olvasóihoz.

A 2007-ben indult Bautrend építőipari szaklap olvasóközönségét a kivitelező cégek döntéshozói és gyakorlati szakemberei alkotják. A kiadvány a szorosan vett kivitelezés mellett minden, az építőiparhoz kapcsolódó témával foglalkozik.

A tízezres példányszámú lap - melyet továbbra is a korábbi főszerkesztő, Timaffy Lilla vezet - irányvonala és tematikája változatlan marad, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!