1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem is olyan rég még beszélni sem volt illő róluk, manapság azonban óriási reklámügynökségek lesik a homoszexuálisok, biszexuálisok és transz-szexuálisok kegyeit. Becslések szerint az Egyesült Államokban ma mintegy tizenötmillió meleg él, akik évente 660 milliárd dollárt költenek el.

"A homoszexuálisok, biszexuálisok és transz-szexuálisok (gay, lesbian, bisexual and transgender, vagyis GLBT-piac) többet költenek és több szabadidővel rendelkeznek, mint a heteroszexuális fogyasztók, ezért a hirdetőknek muszáj nekik szóló reklámokat is közzétenni" - nyilatkozta az eMarketer elemzője. A szakember szerint a reklámozók főleg a világhálón célozzák meg a melegeket. Ez nem is véletlen, hiszen a már említett tizenötmillióból 12,1 millió meleg internetezik rendszeresen.

Elemzések szerint a nem heteroszexuálisok jóval többet töltenek a neten, mint a heteroszexuálisok. Az előbbi csoportba tartozók közül kétszer annyi válaszadó nyilatkozta, hogy hetente 24 és 168 óra közötti időt tölt online, mint az utóbbi kategóriába tartozók közül.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!