Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Felvásárolja a digitális térképeket gyártó Top-Map Kft.-t, a hazai GPRS-piac egyik jelentős szereplője, a Nav N Go Kft. A két cég ezt megelőzően már együttműködött.

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Nav N Go Kft. felvásárolta a digitális térképeket gyártó Top-Map Kft.-t, a vételár nem nyilvános - közölte a Nav N Go.

A Nav N Go a kezdetektől együttműködik a Top-Map Kft-vel: ez a cég hozta létre ugyanis az iGO My way szoftverhez használt Magyarország térképet. A Top-Map ma már nem csak térképekkel, hanem egyéb adatbázis előállítással is foglalkozik.

A felvásárlást követően a Top-Map önálló cégként működik tovább és kiszolgálja a korábbi partnereit is. A Nav N Go célja a Top Map felvásárlásával piaci pozíciójának erősítése, valamint az, hogy megőrizze egyedülálló térképi lefedettségét és minőségét.

Az MTI érdeklődésére a Nav N Go illetékese közölte: a Top-Map céget 2002-ben alapították, s a felvásárláskor 12 alkalmazottat foglalkozatott. Éves bevétele néhány százmillió forint volt 2007-ben. A cégről ennél pontosabb adatokat nem közöltek.

A Nav N Go-t 2004-ben hozták létre, alkalmazottainak száma 165. Árbevétele 2006-ban 2 milliárd forint volt, a 2007-es adat még nem publikus. A cégről egyéb adatokat nem közöltek.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.