TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2001. december 3. 11:00

A hirdetési piac előrejelzésére szakosodott Zenith Optimedia szerint a hirdetési kiadások 1,3 százalékos globális visszaesésével kell számolni jövőre.

Az iparág által nagy figyelemmel követett cég szerint idén év/év alapon 5,8 százalékos zuhanás várható, és a növekedés 2003-nál előbb biztosan nem indul meg. Akkor talán már 1,2 százalékkal emelkednek a hirdetési kiadások. Az iparág cégei jelenleg komoly válságban vannak, mert a gazdasági fékeződés miatt csökkennek a reklámra fordított összegek, másrészt nagyon sok olyan internetes vállalkozás semmivé vált, amelyek a múlt évben még felpumpálták az adatokat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.