TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egyelőre dinamikusan nő a kelet-európai országokba irányuló nyugat-európai tőkebefektetések értéke, de a következő években az észak-afrikai országok komoly konkurenciát jelenthetnek térségünknek - írja az origo üzleti negyed a BBC News Online beszámolója alapján.

Az Ernst & Young elemzése szerint az első félévben 54 százalékkal nőtt éves szinten a Közép- és Kelet Európába irányuló befektetések értéke, míg az unió országaiba 15 százalékkal kevesebb tőke áramlott. Az Ernst & Young a tendenciát a közép- és kelet-európai országok alacsony munkaerő-költségeivel és viszonylag magas gazdasági növekedési ütemével magyarázza.

Térségünk versenyelőnye a szakértők szerint az unió bővítése után elvész, és a befektetők érdeklődése Észak-Afrika felé fordul. Marokkó és Tunézia akkor is olcsó munkaerőt kínálhat, és a két ország politikailag stabilnak mondható: mindketten az unió társult tagjai.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.