2013. április 25. 10:37

Éves bázison a Ford profitja 15 százalékkal növekedett 2013 első negyedévében az észak-amerikai eladások növekedésének köszönhetően.

Az Egyesült Államokban a Ford adózás előtti eredménye 14 százalékkal 2,44 milliárd dollárra növekedett az első negyedévben, ami rekordnak számít a vállalatnál. Az előző csúcsot nemrégen, 2012 harmadik negyedévében regisztrálta a vállalat, 2,33 milliárd dollárt.

Mindemellett a cég amerikai eladásai 11 százalékkal, míg az összbevételek 10 százalékkal 35,8 milliárd dollárra növekedtek.

A cég pénzügyi vezetője, Bob Shanks szerint nagyon örülnek a jó startnak annak tükrében, hogy 30,1 milliárd dollár veszteséget termeltek 2006 és 2008 között.

Amerikán kívül

A Ford európai adózás előtti vesztesége 462 millió dollárra növekedett az előző évi 149 millióról, ellenben Ázsiában 6 millió dollárra növekedett a profitja, a tavalyi 95 milliós veszteség után.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.