1p

A budapesti Rumbach Centert 18 millió eurós beruházással A-kategóriás irodaházzá alakította az RE Project Development Kft. - hangzott el szerdán a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A 14 éves épületet a szerkezetéig visszabontották, és korszerű gépészettel látták el. A bérleti díj 14,5-15,5 euró havonta és négyzetméterenként, amihez 3,6-3,7 euró üzemeltetési költség járul. A 18 millió eurós beruházási költség magában foglalja az épület vételárát is - mondta az MTI kérdésére Telegdi Zoltán projektvezető.

A nyolc szintes épület kiadható felülete 7320 négyzetméter, a három szintes mélygarázsban 120 autó fér el. A legkisebb bérbe adható terület 400 négyzetméter.

Szerződést még egy bérlővel sem kötött a tulajdonos, de az érdeklődésből arra lehet következtetni, hogy - akár a felújítás előtt - 100 százalékos lesz az épület kihasználtsága - mondta a projektvezető. A műszakilag kész épület belsejének végső kialakítását a bérlők igényei szerint végzik el.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!