<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Európai bevásárlókörútra indult a világ leggazdagabb emberének számító Warren Buffett. Az üzletember az irányítása alatt álló Berkshire Hathaway Inc. számára keres akvizíciós célpontokat.

Buffett a kontinentális Európa pénzügyi központjában, Frankfurtban kezdett, ahol elmondta, hogy a német családi vállalkozások látóterébe kívánja helyezni a Berkshire-t arra az esetre, ha azok eladnák magukat - közli a CNN. Innen Svájcba, Spanyolországba, majd végül Olaszországba látogat.

A hetvenhét éves menedzser elmondta, hogy az akvizíciónak feltételei is vannak, fontos például a folyamatos nyereségesség, a legalább 77,9 millió dolláros éves profit, valamint hogy ne fenyegessen az adott cég bedőlése a következő öt-tíz évben. A "jelölteknek" képzett és kompetens menedzsmenttel is rendelkezniük kell ahhoz, hogy a Berkshire felvásárolja őket.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.