2002. április 11. 11:00

Az Europay International logóival ellátott bankkártyákkal 3,9 milliárd euró forgalmat bonyolítottak le Magyarországon 2001. III. negyedévének végéig, ami 23 százalékos növekedés 2000. elso háromnegyed évéhez viszonyítva.

Az Europay International logóival kibocsátott kártyák száma tavaly szeptember végéig Magyarországon 3 millió 75 ezer darabot ért el, ami 11 százalékos emelkedés 2000. III. negyedévéhez viszonyítva.
A Maestro, a Cirrus és az eurocheque logójú kártyák száma mintegy 2,42 milliót tett ki, ez 7 százalékos növekedés az elozo év hasonló idoszakához viszonyítva. Az Eurocard/MasterCard emblémával kibocsátott kártyák száma tavaly a harmadik negyedév végén 656 ezret tett ki Magyarországon, ez mintegy 30 százalékos emelkedésnek felel meg 2000. III. negyedévéhez képest.

Ha a tranzakciók értékét a kártyalogók alapján nézzük, akkor a Maestro, a Cirrus és az eurocheque kártyákkal lebonyolított forgalom értéke 2,58 milliárd eurót tett ki, ez 38 százalékkal haladja meg a 2000. elso háromnegyedév végi adatot. Az Eurocard/MasterCard kártyákkal lebonyolított tranzakciók 1,326 milliárd eurót tettek ki, ami csupán 2 százalékos emelkedés 2000 szeptember végéhez képest.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.