<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Önálló sportportállal jelentkezik csütörtöktől a Magyar Televízió (MTV); Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő közlése szerint évekig "viaskodtak" a telesport.hu internetcím megszerzéséért.

Az oldal első nagy feladata a két kiemelkedő nyári sportesemény - a labdarúgó Európa-bajnokság és a pekingi olimpia - közvetítése lesz percről percre frissülő tartalommal. Ráadásul az olimpia idején csak a neten – tehát televízióban nem - látható anyagok is megjelennek a versenyekről – közölte a főszerkesztő.

A most debütáló site az MTV online megújulásának első lépése, hiszen nemsokára bloghelyet és kommentálási lehetőségeket is kínálnak látogatóiknak, tette hozzá Mucsi.

Emlékeztetett arra: a tíz tematikus portált számláló MTV Online tavaly a leglátogatottabb hazai televíziós honlap volt, amely most egyebek mellett attól várja a netezők érdeklődésének növekedését, hogy az olimpiai közvetítéseket utólag is letölthetővé teszik.

Mucsi Csaba kifejtette: a site-okon - az Europress képügynökséggel együttműködésben - figyelemfelhívó akciót indítanak a jogtiszta szerzői tartalmak védelmében.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.