1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Önálló sportportállal jelentkezik csütörtöktől a Magyar Televízió (MTV); Mucsi Csaba újmédia főszerkesztő közlése szerint évekig "viaskodtak" a telesport.hu internetcím megszerzéséért.

Az oldal első nagy feladata a két kiemelkedő nyári sportesemény - a labdarúgó Európa-bajnokság és a pekingi olimpia - közvetítése lesz percről percre frissülő tartalommal. Ráadásul az olimpia idején csak a neten – tehát televízióban nem - látható anyagok is megjelennek a versenyekről – közölte a főszerkesztő.

A most debütáló site az MTV online megújulásának első lépése, hiszen nemsokára bloghelyet és kommentálási lehetőségeket is kínálnak látogatóiknak, tette hozzá Mucsi.

Emlékeztetett arra: a tíz tematikus portált számláló MTV Online tavaly a leglátogatottabb hazai televíziós honlap volt, amely most egyebek mellett attól várja a netezők érdeklődésének növekedését, hogy az olimpiai közvetítéseket utólag is letölthetővé teszik.

Mucsi Csaba kifejtette: a site-okon - az Europress képügynökséggel együttműködésben - figyelemfelhívó akciót indítanak a jogtiszta szerzői tartalmak védelmében.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!