TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az ECOSTAT legfrissebb havi jelentése szerint Magyarországon a GDP bővülése a harmadik negyedévben 3,4% körül, 2002-ben éves szinten pedig 3,3%-os növekedési ütem valószínűsíthető.

Az elemzők az exportkereslet élénkülésével - a fogyasztás némi korrekciója mellett - 2003-ban 4%-os hozzáadott érték növekedést prognosztizálnak. Az Ecostat szerint a folyó fizetési mérleg hiánya a szeptemberre elért közel 2,5 milliárd euró után év végére meghaladja a 3 milliárd eurót és 2003-ban elérheti a elérheti a 3,5 milliárdot is. Az elemzés 2003 elején tart elképzelhetőnek újabb kamatcsökkentést az MNB-től. Az Ecostat szerint fogyasztói árindex 2002-ben 5,3% körül várható, míg az éves átlagos áremelkedés 2003-ban 4,9% lehet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.