<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A KPMG-nél folytatja pályafutását Kalaus Valter (38). A szakember igazgatóként – a társaság ingatlan-tanácsadási portfólióját bővítve – a bérlőképviseleti szolgáltatásokat irányítja.

Kalaus Valter

Kalaus Valter ötévesen kezdett el úszni, és huszonöt éves koráig a versenysport határozta meg az életét. Az 1988-as szöuli olimpián, 1500 gyorson úszott országos csúcsát 16 évig nem tudták megdönteni. 1990-ben egy évet tanult a testnevelési főiskolán, majd egyetemi ösztöndíjat kapott az amerikai Wisconsin állambeli Madison egyetemére. 1996-ban diplomázott, nemzetközi gazdaság, menedzsment és marketing területeken.

A következő öt évben az Equis Corporation ingatlan-tanácsadó cég chicagói központjában előbb tanácsadóként, majd a ranglétrán több lépcsőben előrelépve, végül a cég alelnökeként dolgozott. 2001-ben a cég tulajdonosa megbízta, hogy építse fel a társaság irodáját Közép-Kelet-Európában.

Kalaus az Equis Ingatlantanácsadó Kft. ügyvezető igazgatójaként úttörő szerepet játszott a bérlőképviseleti (felhasználóképviseleti) szolgáltatás magyarországi meghonosításában, több mint 12 éves szakmai hátterével fiatalon is e szolgáltatási terület egyik legtapasztaltabb honi szakértője, áll a társaság közleményében.

„A KPMG magyarországi szervezetén belül eddig is több csoport kínált ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokat, a bérlőképviselettel ezt a szolgáltatási palettát kívánjuk bővíteni, és mind meglevő mind pedig jövőbeni ügyfeleink ezen igényét kielégíteni” – közölte Robert Stöllinger, a KPMG vezérigazgatója.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.