2008. december 8. 12:44

A KPMG-nél folytatja pályafutását Kalaus Valter (38). A szakember igazgatóként – a társaság ingatlan-tanácsadási portfólióját bővítve – a bérlőképviseleti szolgáltatásokat irányítja.

Kalaus Valter

Kalaus Valter ötévesen kezdett el úszni, és huszonöt éves koráig a versenysport határozta meg az életét. Az 1988-as szöuli olimpián, 1500 gyorson úszott országos csúcsát 16 évig nem tudták megdönteni. 1990-ben egy évet tanult a testnevelési főiskolán, majd egyetemi ösztöndíjat kapott az amerikai Wisconsin állambeli Madison egyetemére. 1996-ban diplomázott, nemzetközi gazdaság, menedzsment és marketing területeken.

A következő öt évben az Equis Corporation ingatlan-tanácsadó cég chicagói központjában előbb tanácsadóként, majd a ranglétrán több lépcsőben előrelépve, végül a cég alelnökeként dolgozott. 2001-ben a cég tulajdonosa megbízta, hogy építse fel a társaság irodáját Közép-Kelet-Európában.

Kalaus az Equis Ingatlantanácsadó Kft. ügyvezető igazgatójaként úttörő szerepet játszott a bérlőképviseleti (felhasználóképviseleti) szolgáltatás magyarországi meghonosításában, több mint 12 éves szakmai hátterével fiatalon is e szolgáltatási terület egyik legtapasztaltabb honi szakértője, áll a társaság közleményében.

„A KPMG magyarországi szervezetén belül eddig is több csoport kínált ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokat, a bérlőképviselettel ezt a szolgáltatási palettát kívánjuk bővíteni, és mind meglevő mind pedig jövőbeni ügyfeleink ezen igényét kielégíteni” – közölte Robert Stöllinger, a KPMG vezérigazgatója.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.