<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Gyors áttekintés szerepel a Világgazdaság cikkében. Mondjuk meglepődni rajta senki se fog.

Néhány éven belül öt trend felforgatja az autóipart, és ezekhez a magyar beszállítóknak is alkalmazkodniuk kell - írta szerdán a Világgazdaság.

Végh Bálint, a PwC Magyarország üzleti tanácsadó részlegének menedzsere a lapnak nyilatkozva hangsúlyozta, hogy ha a beszállítók időben reagálnak a várható változásokra, akkor nyertesei lesznek a folyamatnak.

A várható trendek között említette

  • az elektromos és hibrid meghajtású járművek elterjedését,
  • az önvezető autók előretörését,
  • a megosztott autóhasználatot,
  • a folyamatos internetkapcsolatra épülő kommunikációt az autók és más objektumok között,
  • és hogy a mostaninál sokkal gyakrabban, akár évente tűnnek majd fel új modellek.
hirdetés

A beszállítók számára mindezek egyebek között azzal a hatással járnak, hogy az üzlet kevésbé lesz tervezhető. Ezt időbeni felkészüléssel, stratégiai gondolkodással, a piaci kihívásokra adott rugalmas reagálással tudják ellensúlyozni, és ha képesek lesznek alkalmazkodni az új trendekhez, akkor a piac nyerteseivé válhatnak - emelte ki a PwC Magyarország szakértője.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.