1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Ezer dolgozóját bocsátja el a Marks & Spencer (M&S) divatáruházlánc Nagy-Britanniában, ahol jelenleg mintegy hetvenezer embert foglalkoztat.

A londoni divatláncok a globális pénzügyi válság miatt zuhanó fogyasztás következtében csökkenő forgalomról számolnak be. Az M&S még nem adta közzé a hivatalos számokat, de a karácsony előtti akciók valószínűleg javítottak a mérlegen. A Debenhams és a Next már korábban 3,3 illetve 7 százalékos forgalomcsökkenésről számolt be a karácsony előtti időszakkal kapcsolatban; mindkét adat jobb a vártnál - közli a BBC.

Tavaly októberben a Marks & Spencer arról tett jelentést, hogy azt tervezi, beszáll a földgáz- és áramkereskedelembe, miután partneri megállapodást kötött a Scottish and Southern Energy (SSE) közüzemi szolgáltatóval.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!