TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az MVM Csoport saját értékelése szerint eredményes évet zárt: 2016-ban 1034,149 milliárd forintos árbevételt produkált, amihez 110,782 milliárd forintos EBITDA társult. Ez 3,263 milliárd forinttal haladja meg az előző évben elért értéket.

„A 2016-os év több szempontból is mérföldkőnek számít; új stratégiánk alapján új területek felé nyitottunk, egyre aktívabbak vagyunk a megújuló energiatermelésben, és az E-mobilitás területén is jelentős piaci pozícióra törekszünk. Megnövekedett nemzetközi tevékenységünket immáron három külképviseleti iroda is támogatja” – mondta Csiba Péter. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Hatalmas lépés a stratégiánk szempontjából, hogy 50 százalékos részesedést szereztünk az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.-ben, ezzel lehetőségünk nyílik közvetlenül kapcsolatba kerülni a lakossági fogyasztókkal.Az újabb termelési rekordot elért Paksi Atomerőmű pedig továbbra is kulcsfontosságú a fenntartható energiatermelésünk, és eredményességünk szempontjából.”
 
Az MVM Csoport 2016-os adózott eredménye elérte a 48,426 milliárd forintot.
 
 

„Az elmúlt évben egyértelműen növeltük versenyképességünket, ugyanakkor a társaságcsoport összesen több mint 130 milliárd forintot fizetett be a magyar költségvetésbe különböző adónemekben és díjakban” – hangsúlyozta Huszár András, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese.
 
mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.